Novice

Novembra prihaja v Slovenijo vrhovni predstojnik salezijanske družbe, don Angel Fernández Artime. Vrhovni predstojnik Salezijanske družbe je don Boskov naslednik ter oče in središče edinosti Salezijanske družine. Njegova glavna skrb je pospeševati v občestvu z vrhovnim svetom stanovitno zvestobo članov salezijanski karizmi za uresničevanje poslanstva, ki ga je Gospod zaupal naši Družbi.

Z njim se bomo lahko srečali tudi v Želimljah in sicer v četrtek, 12.11.2015 popoldne med 17.30 in 19.00 uro. Baje da se bo takrat prvič v vsej zgodovini Želimelj izvajal pouk popoldne! Vabljeni ste vsi bivši in sedanji želimeljčani. Sledite novicam na spletni strani www.zelimlje.si, kjer bodo na voljo še podrobnejše informacije o dogodku.

V soboto 14. novembra bo obiskal Rakovnik v sklopu duhovne obnove salezijanske družine, kamor ste kot bivši gojenci vabljeni vsi J Letos bo imelo srečanje prav poseben pečat, saj bo z nami vrhovni predstojnik don Ángel Fernández Artime, dva kandidata iz Centra Bled pa bosta izpovedala obljube salezijanca sotrudnika.

V nedeljo 15.11. pa bo vrhovni predstojnik obiskal Maribor in sicer bo blagoslovil gradbena dela v sklopu gradnje Don Boskovega centra v Mariboru.

Komentiranje je onemogočeno.