Novice

volleyball_hands Se še spomniš kako pravilno udariti žogo, da pade v nasprotno polje? Si za akcijo? Tokrat imamo zate odbojko. Pridi na HERES-ov turnir v odbojki, ki bo v ponedeljek 9. novembra 2015 v Želimljem. Z registracijo ekip bomo pričeli ob 15.00. Izberi svojo ekipo in se vidimo!

Pravila igre:

  • ekipo sestavlja 5 igralcev + 2 menjavi (vsaj 3 Želimeljčani, vsaj 2 dekleti)
  • igra se na 2 dobljena niza do 15 (vsak niz na 2 razlike do največ 25)
  • fairplay
  • vsak dobljeni niz šteje 1 točko
  • v skupini zmaga ekipa z največ točkami (v primeru neodločenega rezultata se šteje skupno število doseženih točk vseh igranih nizov)

 

Predviden potek turnirja:

  • v sekundarne skupine se združijo vsi prvo, drugo oz. tretje uvrščeni iz vseh primarnih skupin
  • v terciarne skupine se združijo vsi prvo, drugo oz. tretje uvrščeni iz sekundarnih skupin
  • končni vrstni red bo določen s seštevkom vseh točk (vseh dobljenih nizov) iz vseh skupin (v primeru izenačenega rezultata, se upošteva seštevek vseh točk, ki jih je ekipa dosegla v vseh igranih nizih skupaj)

Prijavnina:

Prijavnina bo na udeleženca znašala 1€/osebo (na ekipo 5€+2€).

Večerja:

Ker se je na turnirjih izkazalo da je večerja več kot dobrodošla, smo se odločili, da ponovno ponudimo možnost večerje v DJB. V primeru, da jo želite, to označite v prijavi za vsakega člana posebej. Dijaki, ki že imate naročeno večerjo, je ne potrebujete naročati ponovno. :) Prispevek za večerjo bo znašal 1€, plačali pa ga boste ob registraciji ekipe (brez kupončka, ki ga boste dobili, v kuhinji ne boste prejeli večerje – to ne velja za tiste, ki ste v dijaškem domu). Prosimo, da se naročenega držite in tako tudi nekaj prispevate za večerjo.

Prijave:

Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice: Prijavnica  (https://form.jotformeu.com/53026959973368) Rok za prijavo je petek, 6. november 2015.

Info:

Na mail: borut.stramsek @ heres.si Na FB: https://www.facebook.com/events/1659717337639326/

Komentiranje je onemogočeno.