Novice

KOŠARKARSKI TURNIR MLADIH 2014

Že šesti košarkarski turnir mladih bo potekal v torek, 17.06.2014, v Želimljem. Ura pričetka bo odvisna od števila prijavljenih ekip, predvidoma okoli 16.00.

Sestava ekip in prijava:
Ekipa ima lahko 3, 4 ali 5 članov. Od tega pa morata bi vsaj dva “Želimljčana” (zdajšnja ali nekdanja dijaka GŽ). Izjema je ekipa s tremi igralci, ta lahko vključuje le enega “Želimljčana”. Organizirana bo tudi ženska konkurenca, če bosta prijavljeni vsaj 2 ekipi. Za prijavo je potrebno izpolniti spodnjo prijavnico. ROK ZA PRIJAVO EKIP JE 15. JUNIJ 2014 do 23.00!!. Vse prijave bodo potekale preko uradnega e-mail turnirja – kosarkarskiturnirmladih@yahoo.com. Kapetan je zadolžen, da poda kontakt in ob morebitnih spremembah obvesti soigralce.

Prijavnico in pravila igre najdete na tem linku: https://drive.google.com/folderview?id=0B5095FHsX50XY0dlUW14YkRpWWs&usp=sharing

Prijavnina znaša 5€ na ekipo s tremi igralci, 7€ za ekipo s štirimi igralci in 9€ na ekipo s petimi igralci.

S prijavo se ekipa zavezuje, da bo poravnala stroške, čeprav na turnir zaradi kakršnegakoli razloga ne pride.

Po koncu turnirja bo pogostitev za vse udeležence turnirja.

Turnir bo potekal na zunanjih igriščih, v primeru slabega vremena pa v telovadnici šole. Igralo se bo po pravilih street ball-a. Sodnikov ne bo, zato velja pravilo fair playa. Igralci igrajo na lastno odgovornost.

Za morebitna vprašanja ali nejasnosti se obrnite na uradni e-mail turnirja:

kosarkarskiturnirmladih@yahoo.com

ali na telefon:

Krištof: 051 622 991
Andrej: 042 296 266

Torej, kaj misliš?


tri − 3 =